in

TAMADUITOAREA MARIA CRISTINA

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURILE VALABILE.

Fiind nascuta intr-o parohie ortodoxa, Tamaduitoarea Maria Cristina a fost initiata inca de mica in tainele duhovnicesti. Si-a dedicat viata rugaciunii si meditatiei in incercarea de a se apropia cat mai mult de Dumnezeu si a deveni un apostol al vindecarii spirituale.

“Vindecandu-ti sufletul si impacandu-te cu sinele tau vei trece peste orice incercare a vietii trupesti si vei putea sa te protejezi de lucratura diavolului.”

Dacă va întrebați de ce viața dumneavoastra a luat o întorsătura inexplicabila, de ce sunteți cu sufletul, psihicul, fizicul și moralul la pământ, de ce tot ceea ce va propuneți nu puteți face sau nu va iese, dacă aveți aceasta întrebare tot timpul, Tamaduitoarea Maria Cristina va poate oferi un raspuns chiar si prin telefon. Fie ca e vorba de cununii legate, de farmece, blesteme sau lucratura cu magie neagra prin intermediul Diavolului, rugaciunile, descantecele si leacurile dansei vor fi rezolvarea la toate problemele dumneavoastra.

Mai mult de atat, Tamaduitoarea Maria Cristina ii poate ajuta pana si pe a caror viata este implinita si fericita, oferindu-le protectie impotriva farmecelor si a blestemelor. Descantecele si rugaciunile care va apropie de Dumnezeu sunt benefice oricui!

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURILE VALABILE.

Written by Vraciul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CLARVAZATOAREA ELIF LAVINIA

VIZIONARA SI TAMADUITOAREA DIANA